Schouten Europe genomineerd voor Foodvalley Champions 2020
Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Schouten Europe genomineerd voor Foodvalley Champions 2020

  •   keer gelezen

GIESSEN • Schouten Europe is één van de drie genomineerden voor de Foodvalley Champions 2020-verkiezing in de categorie eiwittransitie.


De prijs wordt uitgereikt tijdens de komende Foodvalley Summits op 13 en 14 oktober in Wageningen.

Volgens Foodvalley is Schouten onder andere genomineerd vanwege haar vele innovaties met grote impact. Daarnaast geeft Foodvalley aan dat innovatie bij Schouten in de genen zit. 

Smaak en kraak
De organisatie omschrijft het Giessense familiebedrijf als volgt: “Schouten Europe, in de jaren negentig pionierende op de markt voor vleesvervangers, heeft de wereldwijde eiwittransitie ‘smaak en kraak’ gegeven, met talloze innovatieve recepten en ingrediënten.”

Schouten startte in 1990 als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Schouten heeft één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten ter wereld. 

De producten worden veelal onder private label verkocht. Schouten werkt wereldwijd samen met retailers; fabrikanten van snacks, salades en maaltijden; fastfoodketens en allerlei andere partijen binnen de industriële, intermediaire en institutionele markt.

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier