Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Farent.
Farent. (Foto: farent.nl)

Farent zoekt leden voor de Cliëntenraad

  •   keer gelezen

ALTENA • Door het vertrek van enkele leden is de Cliëntenraad van Farent op zoek naar nieuwe leden.

Farent zoekt mensen die vanuit cliëntperspectief de kwaliteit van de dienstverlening van Farent verder uit willen bouwen.

Farent biedt ondersteuning bij het dagelijks leven, van buurtondersteuning tot en met individuele hulp. Samen met bewoners bouwt Farent aan zelfredzaamheid en stevige sociale netwerken in leefbare buurten. Daarbij wordt intensief samen gewerkt met andere professionals in het sociaal domein.

Cliëntenraad
Voor Farent is cliëntenparticipatie van groot belang. Farent betrekt daarom (ex-)cliënten actief bij het te voeren beleid via een Cliëntenraad (CR).

Een Cliëntenraad is een onafhankelijk adviesorgaan dat de cliënten van een organisatie zoals Farent vertegenwoordigt. Vanuit de dialoog en betrokkenheid met (ex-) cliënten verbetert en vernieuwt Farent de hulp- en dienstverlening en toetst beleid en uitvoering aan het cliëntenperspectief. 

De Cliëntenraad is een volwaardige gesprekspartner voor Farent, die vanuit algemene cliëntbelangen meedenkt en adviezen geeft.

Meer informatie
Op de website van Farent staat de volledige profielschets van lid Cliëntenraad. Meer informatie of aanmelden: Marian Verheij (088-0237500 of clientenraad@farent.nl).

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }