Fiets Escape met Nieuwendijk als speelveld
Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Fiets Escape met Nieuwendijk als speelveld

  •   keer gelezen

NIEUWENDIJK • Wie alle escaperooms al heeft uitgespeeld en toe is aan iets anders kan in Nieuwendijk meedoen aan de Fiets Escape: een escaperoom met een heel dorp als speelveld.


Terwijl de tijd loopt, is het aan je team om de codes te kraken door locaties te vinden, cryptische raadsels op te lossen en opdrachten uit te voeren. 

Tas met cijferslot
Een tas met cijferslot en enkele aanwijzingen vormen je vertrekpunt. Gevonden plattegronden en opdrachtkaarten leiden je vervolgens door het spel.

Vastlopen kun je niet. Dankzij QR-codes heb je toegang tot extra aanwijzingen of zelfs oplossingen.

In 2019 was er al een escape, die gespeeld kon worden in een team van maximaal vijf personen. De fietsafstand voor deze escape is circa vijf kilometer en de speeltijd bedraagt twee uur en een kwartier.

Tweede Fiets Escape
Sinds 1 juni van dit jaar is er een tweede Fiets Escape. Deze kan tegelijk door twee teams van maximaal vier personen tegen elkaar gespeeld worden. De fietsafstand voor deze escape is circa acht kilometer en de speeltijd bedraagt tweeënhalf uur.

Ieder team dat mee doet aan de Fiets Escape Nieuwendijk moet beschikken over minimaal één smartphone mét internettoegang en de mogelijkheid tot het lezen van QR-codes. 

Fiets
Ieder teamlid moet bovendien beschikken over een fiets.

Een Fiets Escape Nieuwendijk kan zeven dagen per week gespeeld worden, aanvangstijd in overleg. 

Voor een team van twee personen kost de Fiets Escape 25 euro. Voor iedere volgende deelnemer in een team komt daar 7,50 euro per persoon bij. Een drankje na afloop zit bij de prijs in. 

De borgsom bedraagt 20 euro per team. Bij interesse kan een mailtje gestuurd worden naar corineverweij@deskils.nl.

deskils.nl

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier