Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: Stockfoto

Yeshua-gemeente Wijk en Aalburg vindt onderdak bij autorijschool

  •   1216 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Zodra er weer kerkdiensten gehouden mogen worden, gaat de evangelische gemeente Yeshua in Wijk en Aalburg haar bijeenkomsten houden op de zolder van het pand van autorijschool Kees de Vaan aan de Grote Kerkstraat.

Het kerkgenootschap hield tot vorig jaar zijn kerkdiensten in een zaal van d’Alburcht, maar moest daar vanwege een grote verbouwing - een gedeelte wordt gezondheidscentrum - afscheid van nemen. 

Oude gemeentehuis
De Yeshua-gemeente vond tijdelijk onderdak in het door Hervormd Wijk aangekochte oude gemeentehuis van de voormalige gemeente Aalburg.

Dat onderkomen wordt momenteel verbouwd tot verenigingsgebouw voor Hervormd Wijk zelf. Zodra de verbouwing klaar is neemt Hervormd Wijk het gebouw in gebruik. 

Voor de Yeshua-gemeente het sein om op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen. "Dat is dus inmiddels gevonden”, zegt Evert Vosters, voorganger van bij evangelische gemeente. 

Blij
"We hebben domicilie gevonden bij autorijschool De Vaan en gaan op de zolder daar onze kerkdiensten houden zodra het corona dit weer mogelijk maakt. We zijn heel blij met de nieuwe locatie.”

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }