Afbeelding

Actie De Soos levert ruim 3500 euro op voor het goede doel

Algemeen 212 keer gelezen

ALMKERK • De livestream van Stichting Jeugdwerk Almkerk De Soos heeft zaterdag 3576 euro opgeleverd voor het goede doel.

Dat is ruim boven het vooraf gestelde bedrag van 2500 euro. De eerste 2500 euro gaat naar de actie doneereenmondkapje.nl. Het overige geld wordt verdeeld onder het Rode Kruis en de #HelpDeHoreca-actie. 

"Wij zijn ontzettend blij met het opgehaalde resultaat en hopen dat iedereen een leuke dag heeft gehad", laat De Soos weten. "Daarnaast hopen we natuurlijk ook dat we zo snel mogelijk weer onze deuren mogen openen."

Doneren
Negen verschillende dj's hebben zaterdag negen uur lang verschillende sets gedraaid. Dit werd allemaal uitgezonden via een livestream op de Facebook-pagina en de website van De Soos. Kijkers konden tijdens de actie geld doneren.

Tijdens deze livestream is er 3026 opgehaald en De Soos heeft hier nog eens 550 euro aan toegevoegd, waarmee het totaal dus op 3576 euro komt.

Onder alle donateurs zal De Soos nog negen verschillende waardebonnen verloten van Lunchroom 'N Tikkie Anders, Lunchroom Van Alles Wat en Café-Cafetaria De Alm. Bovendien zal De Koppelpaarden nog een diner voor twee personen verloten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden