Jelle en Jim de Joode uit Hank zitten op school op De Wilgenhoek. Ze houden zich goed aan het schoolrooster. Gynzy, alles in 1, reken en taal oefenbladen, Squla, en nog meer handige sites. En stipt om 10:00 uur: "Ja, mama, we mogen buiten spelen, even pauze." Ik vind het een hele opgave en heb nog meer respect gekregen voor de juffen. Maar onwijs fijn dat ze dit op school zo snel voor elkaar hebben gebokst.
Jelle en Jim de Joode uit Hank zitten op school op De Wilgenhoek. Ze houden zich goed aan het schoolrooster. Gynzy, alles in 1, reken en taal oefenbladen, Squla, en nog meer handige sites. En stipt om 10:00 uur: "Ja, mama, we mogen buiten spelen, even pauze." Ik vind het een hele opgave en heb nog meer respect gekregen voor de juffen. Maar onwijs fijn dat ze dit op school zo snel voor elkaar hebben gebokst. (Foto: Zillah de Joode)
FOTO'S/UPDATE

Altena stort zich op thuisonderwijs

  •   keer gelezen

ALTENA • Nu ze vanwege het coronavirus niet naar school kunnen, gaan basisschoolleerlingen en middelbare scholieren thuis aan de slag met hun schoolwerk.


Veel lezers sturen foto's en berichtjes in van hoe het thuisonderwijs in Altena eraan toe gaat deze dagen. "Heel veel respect voor alle leerkrachten die dit nu mogelijk maken", schrijft een van de ouders.

Klik op de foto's voor de achterliggende verhalen.

De scholen zijn dicht, maar dat betekent niet dat kinderen nu vakantie hebben. De school verwacht dat je thuis tijdens de corona-uitbraak aan de slag gaat met online schoolopdrachten. Oh ja, er moet natuurlijk ook nog gewerkt worden!

Het Kontakt is benieuwd hoe het er op de thuisscholen in Altena aan toe gaat. Laat het ons weten en stuur een foto met berichtje naar redactie.altena@kmp.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten