Afbeelding
Foto: Politie

Vrouw duwt kinderwagen op tijd weg, maar raakt zelf ernstig gewond bij aanrijding

Algemeen 1.095 keer gelezen

GORINCHEM • Een 31-jarige vrouw uit Gorinchem raakte zaterdag ernstig gewond bij een ongeval in Gorinchem, veroorzaakt door een automobilist uit Werkendam.

Het ongeval gebeurde op de kruising Arkelstraat/Haarstraat. Een 28-jarige bestuurder uit Werkendam reed met zijn auto over de Haarstraat te Gorinchem. Bij de bocht in de Arkelstraat reed de bestuurder rechtdoor in plaats van de bocht naar links te nemen. Volgens getuigen konden een tweetal fietsers nog net voor de auto weg komen.

De bestuurder reed met zijn voertuig het trottoir op, recht op de gevel van het daar staande wooncomplex af. Op het trottoir liepen personen met een kinderwagen. Eén van deze personen, de 31-jarige vrouw uit Gorinchem, zag kans de kinderwagen weg te duwen, maar kon niet voorkomen dat ze zelf tussen de auto en de gevel klem werd gereden.

Alcohol
De vrouw werd met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar zal nader onderzoek worden gedaan naar het mogelijk gebruik van alcohol of verboden middelen. Door medewerkers van het team verkeer is een nader onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.

Getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900-8844.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden