Presentatie van Oud Woerkum op 29 december
Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Archiefbeeld van de vesting.
Archiefbeeld van de vesting. (Foto: Oud Woerkum)

Presentatie van Oud Woerkum op 29 december

  •   keer gelezen

WOUDRICHEM • Aart en Anja de Joode van Oud Woerkum organiseren op zondag 29 december weer een presentatie over het verleden van Woudrichem.


Dat doen zij in samenwerking met Kim en Karin Hak van het Rondeel. De fotopresentatie heeft als thema: 'Oud Woerkum voor 1970'. De presentatie Oud Woerkum begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

De zaal gaat om 13:15 uur open. Toegang tot deze middag is gratis. Al jaren verzamelen Aart en Anja foto's van hun stadje en tonen deze op hun website www.oudwoerkum.nl. Via deze website en social media komen aanvullingen, zoals namen en verhalen, binnen die toegevoegd worden op de website.

Tijdens de fotopresentatie op een groot scherm toont het tweetal oude foto's en worden de verhalen verteld die de afgelopen jaren zijn binnen gekomen. Voor veel bezoekers uit het gehele land is deze middag een reünie van families, maar ook een feest van herkenning. Belevenissen en verhalen uit hun jeugd roepen herinneringen of namen op die een aanvulling zijn op de verzameling.

Twee films
Ook worden 29 december twee oude films uit de jaren 50 getoond. Met deze middag hopen Aart en Anja hun verzameling uit te kunnen breiden met leuke oude foto's uit familiealbums die de bezoekers weer terug kunnen kijken op de website, aangevuld met de verhalen en namen. Mensen die nog mooie oude foto's in hun bezit hebben kunnen zich melden bij Oud Woerkum. Het origineel krijgen ze binnen een week terug.

http://www.oudwoerkum.nl

Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier