Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Actie in Almkerk voor voedselbank

  •   119 keer gelezen

ALMKERK • Bezoekers van supermarkt Albert Heijn in Almkerk kunnen vrijdag 6 en zaterdag 7 december tussen 8:00 uur en 21:00 uur weer boodschappen doen voor de Voedselbank Altena.

Er komen in 2019 nog altijd rond de 100 gezinnen wekelijks naar de Voedselbank Altena.

Om de Voedselbank te steunen, willen de Almkerkse diaconieën van de gereformeerde kerk, de gereformeerde kerk vrijgemaakt en de hervormde gemeente wederom met de hulp van de bezoekers van deze winkel voedselpakketten inzamelen.

Tijdens deze twee dagen zijn leden van de diaconieën aanwezig bij Albert Heijn. Bij de ingang ontvangen de bezoekers een lijstje met producten waar de voedselbank behoefte aan heeft.

Geld
De bezoekers kunnen deze producten, maar eventueel ook een financiële bijdrage hiervoor, bij de uitgang inleveren. De diaconieën dragen er zorg voor dat de producten en het geld weer bij Voedselbank Altena terecht komen.

Wie in aanmerking wil komen om klant te worden bij Voedselbank Altena, neemt contact op met stichting Trema, stichting Juvans of stichting Vluchtelingenwerk, afhankelijk van omstandigheden en woonplaats. Zij verzorgen een intake gesprek en melden een klant aan bij de Voedselbank.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }