Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Dennis van Roosmalen opent 9 december Thuiszorgwinkel Veen.
Dennis van Roosmalen opent 9 december Thuiszorgwinkel Veen. (Foto: Frans Jan Fortunati)

Veen krijgt eigen Thuiszorgwinkel

  •   362 keer gelezen

VEEN • Dennis van Roosmalen opent op maandag 9 december De Thuiszorgwinkel in Veen.

In de Thuiszorgwinkel kan iedereen terecht die op zoek is naar (zorg)hulpmiddelen. Denk daarbij aan rolstoelen, rollators en scootmobielen, maar ook aan allerlei accessoires zoals krukken, braces, badkamerhulpmiddelen, mobiele telefoons voor senioren en hulpmiddelen voor de kraamtijd.

De winkel is gesitueerd in de passage tussen Electro World Veen en Reddy Keukens in. "Klanten kunnen dus zoals ze bij ons gewend zijn gewoon gratis voor de deur parkeren, Twee medewerkers van Electro World zijn de afgelopen periode opgeleid tot thuiszorgspecialist. Zij kunnen klanten van de Thuiszorgwinkel helpen met al hun vragen", vertelt Dennis van Roosmalen.

Indoor parcours
Als extra service heeft de Thuiszorgwinkel in Veen een indoor parcours waarop mensen de scootmobielen, rollators en rolstoelen kunnen testen. Het parcours gaat door de showroom van Reddy Keukens. Mensen rijden daar over zeil, hoogpolig tapijt en een houten vloer, maar komen ook drempels tegen op hun weg. Dennis: "Eigenlijk net als buiten op straat. Op ons indoor parcours kunnen mensen heel goed ervaren hoe de scootmobiel, rolstoel of rollator op alle obstakels reageert en op basis daarvan de juiste keuze maken."

Vegro
Voor de thuiszorgwinkel heeft Dennis de samenwerking gezocht met Vegro. Deze organisatie is al dertig jaar lang hét expertisecentrum over zorghulpmiddelen en heeft 65 thuiszorgwinkels door het hele land. De winkel start 9 december met het basisassortiment van Vegro, maar zal het assortiment naar verloop van tijd uitbreiden en verder aanpassen naar de behoefte van de mensen in Veen. Daarnaast kan de Thuiszorgwinkel producten uit het gehele assortiment van Vegro op bestelling binnen een dag leveren.

Marijke Verhoef
Coördinator Het Kontakt Media (Special Products) en redacteur van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }