Ook dit jaar wordt er weer gegriezeld in Drongelen.
Ook dit jaar wordt er weer gegriezeld in Drongelen. Foto: archieffoto: Jan Noorlandt

Griezelweekend in Drongelen in teken van 'aliens'

Algemeen 332 keer gelezen

DRONGELEN • Het jaarlijkse griezelweekend staat weer voor de deur in Drongelen.

Dit jaar staan op vrijdag 1 en zaterdag 2 november aliens centraal. Vrijdag 1 november is voor de kinderen tot 10 jaar. Zij lopen een lampionnenoptocht. Voordat ze de straat op gaan, wordt er een verhaal verteld.

En tijdens de lampionnenoptocht moeten de kinderen een aantal opdrachten uitvoeren. Aanvang van deze griezelige lampionnenoptocht is om 18:30 uur in dorpshuis De Oude School in Drongelen. De kinderen moeten zelf een lampje meenemen. Uiteraard mogen de kinderen verkleed gaan.

Griezeltocht
Zaterdagavond 2 november wordt de griezeltocht georganiseerd. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen deelnemen aan de griezeltocht. Deze tocht staat dus ook in het teken van 'aliens'. De deelnemers aan deze griezeltocht staan weer mooie, maar ook enge attracties te wachten.

De griezeltocht begint om 19:00 uur voor de kinderen van 8 tot 12 jaar. Vanaf 19:40 uur worden de kinderen vanaf 12 jaar - en ook volwassenen, want die lopen ook mee - het veld in gestuurd. Startpunt is eveneens het dorpshuis in Drongelen.

Opgeven
Opgeven voor zowel de lampionnenoptocht als de griezeltocht kan bij Anja Nieuwkoop: heanty@live.nl. Inschrijfgeld per deelnemer (lampionnenoptocht of griezeltocht) bedraagt 3,50 euro en dient op de avond van de tocht voldaan te worden.

Opgeven kan tot en met donderdag 31 oktober. Het weekend wordt mogelijk gemaakt door vele vrijwilligers. Op vrijdag helpen zo'n 25 mensen mee en op zaterdag zeker 75.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden