Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF
ingezonden mededeling

Auto kopen bij de lokale garage: zo controleer je jouw potentiële aankoop

Algemeen 284 keer gelezen

Sta jij op het punt om een auto te kopen bij jouw lokale garage? Dan is het zeker aan te raden om dit artikel aandachtig te lezen.

Na het lezen van dit artikel weet je zeker dat je met alle belangrijke zaken rekening houdt bij jouw potentiële aankoop. Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om hier aandacht aan te besteden. Hierbij is het advies om contact op te nemen met de betreffende autogarage om misverstanden te voorkomen.

Vraag altijd naar de onderhoudshistorie
Als je op het punt staat om een auto aan te schaffen, is het altijd goed om naar de historie van de auto te kijken. Je wilt er natuurlijk wel zeker van zijn dat je een auto aanschaft die goed is. Met je blote oog kun je dit niet zien en daarom is het altijd goed om de historie goed te bekijken. Hierbij weet je zeker dat je niet voor verrassingen komt te staan en dat je een auto aanschaft die goed onderhouden is. Dit is natuurlijk erg fijn, want hierdoor heb je net dat beetje extra zekerheid en dat is wel zo prettig.

Vraag altijd om een proefrit
Als je besluit om een auto te kopen bij jouw lokale garage, dan is het altijd verstandig om te kijken of je een proefrit kunt maken. Als je besluit om een proefrit te maken, dan kun je namelijk in de praktijk ervaren hoe het is om een auto te rijden en of die goed klinkt. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de auto in orde is. Over het algemeen kun je dit niet zien en daarom is het altijd ongeacht de auto verstandig om een proefrit aan te vragen.

Het inruilen van je auto
Als je op het punt staat om een nieuwe auto te kopen is het altijd goed om te kijken wat je voor je oude auto krijgt. Dit is natuurlijk erg fijn, want over het algemeen is je auto toch nog wel iets waard. Hierbij is het altijd verstandig om de dagwaarde te achterhalen van een auto. Hierbij krijg je een goed beeld van de huidige waarde en dat is wel zo prettig. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan als je te weinig krijgt voor je auto.

(ingezonden mededeling)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Dick Ippel, Hélène Hendriks en Jan de Joode.
Alle items overboden én klappers bij veiling voor Hospice Altena: 'We zijn enorm tevreden' Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Poging tot pinpasfraude bij 90-jarige vrouw uit Hank: twee aanhoudingen 112 gisteren
• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden