Afbeelding

Dussense Jo enny doet mee aan verkiezing Miss Gay Holland 2019

Algemeen 1.542 keer gelezen

DUSSEN • Jo enny Vosman uit Dussen doet mee aan de verkiezing Miss Gay Holland 2019, georganiseerd door Stichting Pink Promiss.

De stichting heeft ten doel de homogemeenschap meer zichtbaar te maken en ontmoetingsplekken te creëren voor de gay, transgenders, interseksuelen, travestieten, queers en biseksuele mannen en vrouwen in Nederland.

Jo enny is transgender en nodigt iedereen uit om woensdag 15 mei met haar kennis te komen maken in café 't Pleintje in Dussen. Vanaf 19:00 uur is ze daar aanwezig voor een meet and greet. Mensen kunnen Jo enny op een andere manier leren kennen en ze hoopt dat de avond haar ook de nodige stemmen op gaat leveren voor de verkiezing.

Jo enny wil de verkiezingen gebruiken om haar verhaal bij een breder publiek voor het voetlicht te brengen en om mensen te helpen die worstelen met hun gevoelens en geaardheid. Bovendien zet ze in op meer tolerantie en begrip voor gay, transgenders, interseksuelen, travestieten, queers en biseksuele mannen en vrouwen in Nederland.

Stemmen op Jo enny kan door een mailtje met haar naam te sturen naar info@missgayholland.nl. Stemmen kan tot en met 18 mei.

http://pinkpromiss.nl/ 

Tom Oostra

Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden