Dussense Jo enny doet mee aan verkiezing Miss Gay Holland 2019

  •   996 keer gelezen

DUSSEN • Jo enny Vosman uit Dussen doet mee aan de verkiezing Miss Gay Holland 2019, georganiseerd door Stichting Pink Promiss.

De stichting heeft ten doel de homogemeenschap meer zichtbaar te maken en ontmoetingsplekken te creëren voor de gay, transgenders, interseksuelen, travestieten, queers en biseksuele mannen en vrouwen in Nederland.

Jo enny is transgender en nodigt iedereen uit om woensdag 15 mei met haar kennis te komen maken in café 't Pleintje in Dussen. Vanaf 19:00 uur is ze daar aanwezig voor een meet and greet. Mensen kunnen Jo enny op een andere manier leren kennen en ze hoopt dat de avond haar ook de nodige stemmen op gaat leveren voor de verkiezing.

Jo enny wil de verkiezingen gebruiken om haar verhaal bij een breder publiek voor het voetlicht te brengen en om mensen te helpen die worstelen met hun gevoelens en geaardheid. Bovendien zet ze in op meer tolerantie en begrip voor gay, transgenders, interseksuelen, travestieten, queers en biseksuele mannen en vrouwen in Nederland.

Stemmen op Jo enny kan door een mailtje met haar naam te sturen naar info@missgayholland.nl. Stemmen kan tot en met 18 mei.

http://pinkpromiss.nl/ 

Tom Oostra, Tom Oostra,
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }