Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
Foto: nl.123rf.com

Extra uitvoeringen door Toneelgroep Juliana

  •   197 keer gelezen

UITWIJK • Toneelgroep Juliana uit Uitwijk zet 22 februari voor de eerste keer het stuk 'Familie Bruinsma in de bocht, Groeten van de Veluwe' van schrijver Carl Slotboom op de planken. Inmiddels zijn de eerste vier avonden uitverkocht. Als extra avonden zijn nu 8 en 9 maart toegevoegd.

Over de familie Bruinsma zijn meerdere toneelstukken geschreven, allemaal met dezelfde personages. Het stuk dat Toneelgroep Juliana gaat brengen speelt zich af op een camping. Familie Bruinsma is een echte door de wol geverfde campingfamilie met een toch wel heel speciale omgangsvorm richting elkaar en naar andere mensen. Op de camping ontmoeten ze de keurige nette familie Zwaanswijk. Een familie die nog nooit heeft gekampeerd maar alleen vakantie heeft gevierd in dure hotels. Ze zijn op de camping terecht gekomen na het winnen van een prijs met het invullen van een cryptogram.

Beide families komen naast elkaar in een caravan op de camping. Het valt niet mee voor de familie Zwaanswijk, ze kampen met behoorlijke aanpassingsproblemen. Dit in schril contrast met de familie Bruinsma die zich als een vis in het water voelt. De nodige confrontaties tussen beide families laten dan ook niet lang op zich wachten. Voor zowel de toneelspelers als ook de toneelbouwers een ware uitdaging.

De extra voorstellingen vinden plaats in De Hoogt in Uitwijk op 8 en 9 maart vanaf 19:30 uur De zaal is open om 18:45 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn te bestellen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15:00 en 20:00 uur bij Elly Lievaart, 0183-442153. De kaarten dienen afgehaald te worden in De Hoogt, op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur.

Marjo van Andel
Eindredacteur Het Kontakt Leerdam en Vianen
Volg @MarjovAndel op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }