Zaalvoetballers winnen met moeite in De Crosser

Sport 183 keer gelezen

WERKENDAM • Na de nederlaag in Apeldoorn van een week eerder, moest CFM/Transito vrijdag winnen van Madereros C.F. uit Wijchen om aansluiting te houden bij de top van de Eerste Divisie B. Winnen lukte in De Crosser met moeite.

Na een achterstand bij rust werd uiteindelijk met 4-3 gewonnen. De ruststand in Werkendam was 0-1. In de tweede helft moest CFM/Transito zich laten zien, maar de voorsprong van Madereros C.F. werd al snel verdubbeld.

Via een kogelharde vrije trap van Kevin Cornet en een schot van Fabian van Horssen kregen de Werkendammers het voor elkaar om weer op gelijke hoogte te komen. Dankzij twee rake tien-meter trappen van Kevin Cornet kwamen de Werkendammers op een comfortabele 4-2 voorsprong. In de laatste minuten scoorden de bezoekers nog de 4-3.

Eropuit met Koningsdag? Dit is er allemaal te doen in de gemeente Altena Nieuws 8 uur geleden
• Afbeelding ter illustratie.
Op zoek naar woning in Altena met groen energielabel? Kans om te slagen is best groot Nieuws 11 uur geleden
• Archieffoto van wethouder Hans Tanis die de eerste paal slaat voor woningen in nieuwbouwwijk Bronkhorst.
69 extra woningen in Andel: bouw laatste fase nieuwbouwproject Bronkhorst in 2025 Nieuws 24 apr, 17:25