Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
De winnaars met hun cheques.
De winnaars met hun cheques.

Oerlemans Plastics steunt goede doelen

  •   696 keer gelezen

GIESSEN • Oerlemans Plastics heeft zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie 5000 euro verdeeld onder drie goede doelen in Altena.

Een cheque met een waarde van 2500 euro is naar Stichting Vakantieweek gehandicapten Land van Heusden en Altena en de Langstraat gegaan. Een bedrag van 1500 euro is naar familie Van der Giessen gegaan voor dolfijntherapie van hun meervoudig gehandicapte zoon Niels. En de cheque van 1000 werd door Johan Kranenbroek van Oerlemans Plastics uitgereikt aan Het Kornhuys in Dussen gegaan. Het Kornhuys te Dussen is een zorg- en woonboerderij in Dussen voor kinderen en jongvolwassenen met een zwaardere lichamelijke of verstandelijke beperking.

Deze goede doelen zijn door het personeel van Oerlemans Plastics verkozen als top 3 van de 30 ingezonden doelen. Op basis van het aantal stemmen zijn de prijzen verdeeld. "We zijn verheugd om wederom op deze manier een bijdrage aan de leefbaarheid in de regio te kunnen leveren", laat het bedrijf weten.

MVO hoog in het vaandel
Vorig jaar heeft Oerlemans Plastics een goededoelenactie georganiseerd naar aanleiding van het winnen van de BizAwards Altena 2017. Oerlemans Plastics heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan en dat betekent ook dat je succes mag delen met je omgeving, zo zegt het bedrijf. "Mede door de vele goede reacties die we destijds hebben gekregen, is er besloten om de Oerlemans Plastics Goede Doelen Actie te continueren. Dus ook dit jaar zijn er drie goede doelen ondersteund, die gevestigd en actief zijn binnen de nieuwe gemeente Altena."

De Oerlemans Packaging Groep bestaat inmiddels uit zeven dochterondernemingen, waaronder Oerlemans Plastics. Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de acht productielocaties van Oerlemans Packaging in Nederland (o.a. in Genderen en Giessen) worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd.

De 'gemotiveerde en deskundige' medewerkers van Oerlemans Plastics, die gestemd hebben voor de goede doelen, komen voor het grootste gedeelte uit Altena, aldus Oerlemans.

http://www.oerlemansplastics.nl

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }