Afbeelding

Visser Drinks BV vestigt zich in Werkendam

Algemeen 2.985 keer gelezen

WERKENDAM • Na jaren in de verwarmingsindustrie werkzaam te zijn geweest, startte Floor Visser een aantal jaren geleden vanuit Gorinchem een import- en exportbedrijf in handelsgoederen: Visser International Business and Beverage BV.

Vanuit een bedrijfspand in Gorinchem heeft de Werkendammer zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in frisdranken, mineraal waters, fruitdranken en bieren. Het afzetgebied Nederland breidde zich al snel uit naar andere landen in West-Europa, zoals België, Frankrijk en Spanje. "De mogelijkheid bieden tot het leveren naar elk gewenste locatie in Europa is de doelstelling."

En nu is er dan een nieuwe loot aan de boom. Onder de naam Visser Drinks BV gaat de ambitieuze ondernemer aan de Beatrixhaven 25 in Werkendam vanaf maandag 7 januari van start met een eigen groothandel in dranken, volgens het business-to-businessconcept. "Een veranderende markt vraagt er om dat wij onze bedrijfsactiviteiten uitbreiden en dat gaan we doen met Visser Drinks BV", vertelt een enthousiaste Floor Visser. "Naast de internationale tak gaan we de midden- en kleine ondernemingen in ons land bedienen. Met een eigen bezorgservice én de mogelijkheid tot het afhalen vanuit onze eigen voorraadpositie in Werkendam."

A-merken
Alle activiteiten zijn geconcentreerd aan de Beatrixhaven. Naast een hoog serviceniveau levert Visser louter kwaliteitsproducten. "Alleen de bekende A-merken, in elke gewenste verpakking zoals glas, blik en PET-fles." "Wij willen ons onderscheiden door persoonlijk contact en flexibiliteit. Met die benadering richten we ons op wat de klant wenst en kunnen we op maat leveren en adviseren. We hebben persoonlijk contact met onze klanten hoog in het vaandel staan. Door te luisteren naar de klant is het mogelijk om de kwaliteit en service te bieden die men wenst. Daarnaast zijn we continu in beweging. Door een flexibele aanpak kunnen we snel schakelen op marktontwikkelingen en de steeds veranderende marktvraag. Wij zorgen voor de juiste producten en bezorgen naar elk gewenste locatie."

Door zich te vestigen aan de Beatrixhaven, voorziet Floor Visser - wiens vader in vroegere jaren een groenten- en fruitzaak aan de Hoogstraat had - met Visser Drinks BV ook de mogelijkheid tot het bevoorraden van schepen. Klanten kunnen van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 07:00 tot 12:00 uur in Werkendam terecht. Visser: "Voor noodgevallen zijn we altijd bereikbaar. 'Uw inkopen, onze zorg!' is dan ook ons motto."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Archieffoto van Marianne Vos.
Marianne Vos boekt met winst in Dwars door Vlaanderen 250ste profzege op de weg Sport 23 uur geleden
• Het Waterpoort Festival duurt een dag langer dan vorig jaar.
Waterpoort Festival 2024: dansen, zingen en een 'trip down memory lane' Nieuws 27 mrt, 17:54
• De A27 richting Utrecht is dit weekend dicht door onderhoudswerkzaamheden.
Capelse veer vaart langer door tijdens afsluiting van A27 in paasweekend Nieuws 27 mrt, 17:18

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden