Afbeelding

Eerste zaalwinst voor SKV

Sportt 294 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft de eerste wedstrijd in de zaal meteen in winst omgezet. SGV uit Culemborg werd met 9-12 verslagen door de Sleeuwijkers.

De wedstrijd begon sterk voor SKV, maar het reboundoverwicht werd niet in scores uitgedrukt. Daarom was de 1-0 van SGV door een afstandsschot. Met een mooie uitgespeelde korte kans kon Annemarie Scherff de 1-1 aantekenen. De wedstrijd was begonnen. Het eerste aanvalsvak had wat moeite met scoren, daarom kwam SGV toch op een 4-2 voorsprong. SKV pareerde. De sterk speelde Robin Duizer kreeg een makkelijke strafworp mee van de wat warrig fluitende scheidsrechter en maakte kort erna een prachtige goal met één hand. SKV zette door voor de rust.

Ze kwamen op voorsprong 4-5 en net voor rust door een ver schot van aanvoerder Joost de Jong een 5-7 voorsprong in de rust. Direct na rust een prachtig ingestudeerde aanval met afronding door Annemarie Scherff. De Culemborgers kwamen nog wel even terug tot 6-8, maar Robin Duizer had zijn vizier op scherp en schoot SKV naar 6-10. Coach Drost wisselde aanvallend Stefan de Jong voor Lucas Naeye. Deze schoot gelijk scherp de 6-11 binnen. Het werd in de laatste minuten, door wat slordig spel aan SKV-zijde nog wel 9-12, maar de eerste zaalwinst was binnen.

Volgende week de eerste thuiswedstrijd in sporthal De Jager in Giessen. Tegenstander dan is OJC uit Berkel-Enschot. Aanvang: 15:10 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 21 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 23 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden