Afbeelding
Foto: Progressief Altena
UPDATE

Progressief Altena komt met extra veerdienst voor feestgangers

Algemeen 515 keer gelezen

REGIO • Progressief Altena vaart op woensdag 22 augustus bezoekers van de zomerfeesten in Gorinchem gratis terug naar het Land van Heusden en Altena.

Het gaat om een ludieke actie met de boodschap: "Openbaar vervoer – bus en pont – moet beter. Daar werken we graag samen met Riveer en Arriva aan", aldus Progressief Altena. Normaal gesproken vaart Riveer om 23:30 uur voor de laatste keer af, maar vanwege de zomerfeesten in Gorinchem vaart de veerdienst langer door.

Progressief Altena hoopt desalniettemin dat feestgangers de ludieke actie willen ondersteunen en woensdagnacht om 1:00 uur met de partij mee willen varen om de boodschap de onderstrepen. "Omdat wij begrijpen dat muziek mensen bij elkaar brengt en contacten leggen geen luxe is. Dus waar blijft die pont? Waar blijft die bus?"

Nielson
Eerder had de partij nog geconstateerd dat Riveer nog voordat de festiviteiten in Gorinchem waren afgelopen al voor het laatst zou overvaren. "Gelukkig vaart Riveer tijdens de zomerfeesten toch nog wat langer door. Misschien heeft Riveer net als Progressief Altena gedacht: Waarom vaart de laatste pont om 23:30 uur naar bijvoorbeeld Woudrichem af? Want als Nielson woensdag 22 augustus om 23:00 uur start met zijn optreden, wil jij niet om 23:30 uur op de laatste pont zitten."

Mensen zijn er waarschijnlijk al aan gewend geraakt, veronderstelt Progressief Altena. "Tijdens de reguliere zomerdienst moet je doordeweeks om 18:15 uur en op zaterdag en zondag al om 17:15 uur op de laatste pont zitten. Wil je iets langer blijven? De laatste bus kun je drie kwartier later nog nemen. Geniet vooral nog even van het terrasje. Not."

De partij verloot een gratis overtocht naar Altena, woensdagnacht om 1:00 uur, onder degenen die zich opgeven. Aanmelden kan via progressief-altenasocial@outlook.com en winnaars worden 22 augustus tussen 19:15 uur en 21:15 uur bij het veer van Woudrichem verwacht voor hun overvaarbewijs en meer informatie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57
• Mika Schalken uit Dussen op het circuit in Assen.
Mika Schalken uit Dussen eindigt als vijfde op het circuit in Assen Sport 16 apr, 14:35

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden