Voorbereidingen 35e jaarmarkt in Wijk en Aalburg in volle gang
Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena
De jaarmarkt in Wijk en Aalburg is altijd druk bezocht.
De jaarmarkt in Wijk en Aalburg is altijd druk bezocht. (Foto: Johan van den Heuvel)

Voorbereidingen 35e jaarmarkt in Wijk en Aalburg in volle gang

  •   keer gelezen

WIJK EN AALBURG • De voorbereidingen voor de 35e editie van de jaarmarkt in Wijk en Aalburg zijn in volle gang.


Vorig jaar debuteerde winkeliersvereniging Hart van Aalburg als organisator van de traditionele jaarmarkt in Wijk en Aalburg. De jaren daarvoor was die in handen van de dorpsvereniging. Inmiddels staat de organisatie helemaal op eigen benen met een bestuur, een logo en een Facebook-pagina.

Op zaterdag 16 juni zullen de activiteiten in en om de winkels aan de Markt en De Galerij losbarsten. De jaarmarkt vindt dan plaats tussen 10:00 en 18:00 uur. Het programma op het horecaplein zal doorgaan tot 21:00 uur.

Er zijn al veel aanmeldingen binnen voor deelname aan de rommel- en warenmarkt. Niet alleen voor verengingen, maar ook voor bedrijven is dit evenement een unieke kans om zich te presenteren. Met trots meldt Hart van Aalburg dat er vorig jaar uit de buurt en de wijde omgeving ruim 10.000 bezoekers naar Wijk en Aalburg kwamen. Via de website kunnen verenigingen en bedrijven zich inschrijven voor de waren- en rommelmarkt.

Te huur
Een kraam of grondplaats op de warenmarkt is te huur vanaf 10 euro per meter en voor de rommelmarkt is dat 3,50 euro per meter. Voor bijzondere wensen kan contact opgenomen worden met Carla Verzeijl: 06-12827043.

Het marktplein wordt gedeeltelijk omgebouwd tot horecaplein. Op het podium vinden presentaties, optredens en modeshows plaats. Burgemeester Naterop zal de opening van de jaarmarkt verzorgen, aan het programma wordt verder nog hard gewerkt.

http://www.hartvanaalbug.nl/jaarmarkt

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier