De turnsters van WIK.
De turnsters van WIK.

Vijf medailles voor WIK

Sport 259 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Elf selectieturnsters van WIK hebben zaterdag twee gouden, één zilveren en twee bronzen medailles plús een groot aantal persoonlijke overwinningen mee naar huis genomen.

De Wijk en Aalburgse sportvereniging deed dat bij de eerste regionale voorronde in Dinteloord.

Emma van Tilborg turnde een mooie en constante meerkamp met als hoogtepunten sprong en balk. Dit resulteerde in een derde plek. Sarissa Smulders turnde een super goede wedstrijd, waarbij vooral haar vloeroefening uitblonk. Zij kreeg dan ook een verdiende gouden medaille omgehangen.

Noor Koning overwon haar angst op balk en liet na weken hard trainen een mooie koprol zien. Ook op de andere toestellen verliepen haar oefeningen goed en zij mocht de bronzen medaille in ontvangst nemen. Estelle Kant draaide een stabiele wedstrijd.

Tijdens het inturnen op sprong maakte ze een val, maar ze herstelde zich met een sprong die het hoogste punt waard was. Uiteindelijk kreeg ze de zilveren medaille omgehangen. Ook Mirthe Lankhaar turnde een goede wedstrijd. Zij mocht naast Estelle plaats nemen op de hoogste trede.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Twintig weken wandelen in eigen buurt onder professionele begeleiding: het kan in Altena Nieuws 19 apr, 11:52
• Pontje Steur.
24e vaarseizoen van Pontje Steur gaat van start op Koningsdag Nieuws 19 apr, 11:49
Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 19 apr, 11:43

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden