Rick Sonnema tweede bij tweede Open International de la Province de Liége

Sport 245 keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Karateka Rick Sonnema is zondag in Luik tweede geworden tijdens de tweede editie van de Open International de la Province de Liége.

Sonnema deed mee in de categorie 18+.

De eerste ronde won hij overtuigend met 5-0 van België. De tweede ronde was een wedstrijd tussen de Nederlands kampioen -21 jaar (Sonnema) en de Nederlands kampioen senioren. De Wijk en Aalburger trok de winst naar zich toe en won met 3-2.

Door die overwinning stond hij in de halve finale. Zijn tegenstander kwam uit Luxemburg en had een aantal weken geleden een groot internationaal toernooi in Berlijn gewonnen. Deze wedstrijd won Sonnema ook, maar in de finale moest het afleggen tegen Luxemburg door met 3-2 te verliezen.

Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 9 uur geleden
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21