Karin Schuur en Huib van der Kas zijn de nieuwe eigenaars van De Bazeroen.
Karin Schuur en Huib van der Kas zijn de nieuwe eigenaars van De Bazeroen. Foto: Teus Admiraal

Nieuwe eigenaars voor Heusdense herenmodezaak

Algemeen 1.865 keer gelezen

HEUSDEN • Huib van der Kas en Karin Schuur zijn de nieuwe eigenaars van herenmodezaak De Bazeroen in Heusden. Komend weekend houden ze een speciaal openingsweekend.

Sinds medio mei runnen Huib van der Kas en Karin Schuur De Bazeroen in de Heusdense vesting naar eigen zeggen op een 'relaxte manier'. "Wij helpen mensen, zoals we zelf ook graag geholpen zouden willen worden."

Bedenktijd
En dat is duidelijk merkbaar. Het stel neemt de tijd voor iedere klant, adviseert waar nodig en gunt de man, die vlak voor de interviewafspraak in de herenmodezaak is, bedenktijd als het gaat om de aanschaf van zijn nieuwe outfit. "Wij hadden hem zonder moeite met meerdere kledingstukken naar huis kunnen laten gaan, maar wij hebben hem geadviseerd eerst nog even in zijn kledingkast te kijken wat hij precies nodig heeft", zegt Karin.

"Bovendien komt hij hier toch nog even terug om zijn nieuwe jeans op te halen. Die maken we eerst even op maat."

Nog zo'n service van de zaak, die officieel sinds 10 mei in handen is van Huib en Karin. Daarvoor draaiden ze al mee met de vorige eigenaars Anita Wijgers en Mia Fitters, die bijna tien jaar verantwoordelijk zijn geweest voor de zaak aan de Botermarkt. "Mia en Anita kennen de winkel en de klanten natuurlijk zeer goed. Wij zijn blij dat Anita aan de winkel verbonden blijft en dat Mia regelmatig mee helpt. Onze samenwerking met hen is super. Zo kunnen de mensen geleidelijk aan wennen aan de nieuwe gezichten."

Nog geen Heusdenaren
Want Huib en Karin zijn geen Heusdenaren, tenminste nóg niet. Ze wonen nu nog in Bussum, maar verhuizen eind juli naar de woning boven De Bazeroen. Ook zijn er trouwplannen.

Huib was eerder mede-eigenaar van een herenmodezaak in Hilversum, maar verkocht drie jaar geleden zijn aandelen. Hij wilde graag een eigen zaak en De Bazeroen kwam op zijn pad. "Ik was op zoek naar sterke merken en vond die bij De Bazeroen."

Met die sterke merken doelt hij op Twinlife, BlueFields (by State of Art), Vanguard en PME. "In de regio zijn wij de PME- en Vanguard-specialist", benadrukt Karin. Het hoort helemaal bij de klantenbinding, die zij en Huib in navolging van Mia en Anita willen voortzetten. De Bazeroen kent veel vaste klanten en in het hoogseizoen keren ook toeristen graag terug voor een spijkerbroek of een mooi shirt. "Hier kopen is een ervaring op zich", lacht Karin.

Wie dat wil ervaren is aanstaande zaterdag 3 en zondag 4 juni welkom bij een speciaal openingsweekend. Bij een minimale aankoop van 125 euro krijgen klanten tijdens deze dagen een t-shirt van Vanguard (t.w.w. 39,95 euro) cadeau.

Meer informatie over herenmodezaak De Bazeroen via Facebook (www.facebook.com/De-Bazeroen) of via onderstaande website.

http://www.debazeroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 11 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 13 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws 14 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden