Moniek van Delzen van Moniek’s Uitvaartverzorging, Autje van der Lee van Stichting GSW Altena, innovatieprijswinnaar Jantine Vos van Bonne Vie, publiekswinnaar en jurywinnaar Anne-José Haaksema van Matchability BV en  Lida Spuijbroek, directeur van het Willem van Oranje College te Wijk en Aalburg.
Moniek van Delzen van Moniek’s Uitvaartverzorging, Autje van der Lee van Stichting GSW Altena, innovatieprijswinnaar Jantine Vos van Bonne Vie, publiekswinnaar en jurywinnaar Anne-José Haaksema van Matchability BV en Lida Spuijbroek, directeur van het Willem van Oranje College te Wijk en Aalburg.
fotoreportage

Anne-José Haaksema is de meest ondernemende vrouw van Altena 2017

  •   keer gelezen

WIJK EN AALBURG • Anne-José Haaksema van Matchability BV uit Giessen is vrijdagavond uitgeroepen tot meest ondernemende vrouw van Altena. Tevens won ze de publieksprijs. De verkiezing is een initiatief van Stichting Altena Kennispoort.


Anne-José kreeg de prijs voor de ondernemende vrouw van 2017 uit handen van jurylid Harry Cornet. De publieksprijs kreeg ze van Madeleine van Toorenburg, kamerlid voor het CDA. 

De innovatieprijs werd door Karin Bottinga van Rabobank Altena uitgereikt aan Jantine Vos van Bonne Vie uit Wijk en Aalburg. 

De jury
De jury van de verkiezing bestond dit jaar uit Fientje Bax (juryvoorzitter) namens Stichting Altena Kennispoort, Renze Bergsma (wethouder Woudrichem), Karin Bottinga (Manager Bedrijven, Rabobank Altena), Harry Cornet (Eigenaar Maritieme Coatings B.V.) en Karin Struijk, projectmanager bij Werkendam Maritime Industries en winnares van de innovatieprijs 2016.

De afgelopen maanden konden vrouwen voorgedragen worden voor de titel. Van de genomineerden heeft de jury vijf vrouwen geselecteerd die onderscheidend zijn in hun branche, maatschappelijk betrokken of echte verbinders. Alle genomineerden wonen of werken in Altena als zelfstandig ondernemer of bij een bedrijf.

Genomineerden
De genomineerden waren: Autje van der Lee van Stichting GSW Altena uit Werkendam, Lida Spuijbroek, directeur van het Willem van Oranje College te Wijk en Aalburg, Moniek van Delzen van Moniek's Uitvaartverzorging uit Sleeuwijk, Anne-José Haaksema van Matchability BV uit Giessen en Jantine Vos van Bonne Vie uit Wijk en Aalburg.

Marijke Verhoef
Bladmanager/redacteur special products
Volg @Marijke_Verhoef op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten