Afbeelding

Ruim 71.000 euro geïnd bij controle op A27

112 535 keer gelezen

HANK • De Belastingdienst heeft woensdag bij een grote controle op de A27 bij Hank ruim 71.000 euro aan achterstallige belastingen geïnd.

De politie hield daarnaast twee Bulgaren van 31 en 32 jaar oud aan, omdat ze spullen bij zich hadden die vermoedelijk bestemd zijn voor het opzetten van een hennepkwekerij. De spullen zijn in beslag genomen en de twee mannen zijn ingesloten voor nader onderzoek. 

Een persoon is aangehouden, omdat hij een valse naam opgaf, zich niet wilde identificeren en zonder rijbewijs reed. Uiteindelijk bleek hij wel een identiteitsbewijs bij zich te hebben en is hij, een aantal bekeuringen rijker, heengezonden. Ook deelden politiemensen acht bekeuringen uit en inden meerdere boetes. 

De afdeling Deurwaarders van de Belastingdienst liet 46 keer beslag leggen op auto's en 22 van die auto's zijn ook daadwerkelijk getakeld. De afdeling Autoheffingen van de Belastingdienst had te maken met zeven naheffingen, van in totaal 11.325 euro, voor diverse economische delicten.

Mobiel banditisme
Zes verschillende instanties hebben woensdag 's middags en 's avonds op een parkeerplaats langs de A27 een actie gehouden om mobiel banditisme aan banden te leggen.

Tussen 14:00 uur en 21:00 uur controleerden politiemensen van verschillende afdelingen, samen met medewerkers van de Belastingdienst, Belastingsamenwerking West-Brabant, de Douane, Rijkswaterstaat en specialistische verkeersregelaars ongeveer 120 van de ruim 22.000 passerende auto's.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57
• Mika Schalken uit Dussen op het circuit in Assen.
Mika Schalken uit Dussen eindigt als vijfde op het circuit in Assen Sport 16 apr, 14:35

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden