Logo hetkontakt.nl/heusdenenaltena

Werkendammer trapt agent in het gezicht

  •   1280 keer gelezen   112

WERKENDAM •  Een 44-jarige man uit de gemeente Werkendam is donderdagavond aangehouden na een melding van huiselijk geweld. Een van de agenten die naar het adres ging kreeg van de man een trap in het gezicht.

De politie kreeg in donderdagavond een bezorgd kind aan de lijn die meldde dat zijn moeder en stiefvader ruzie hadden. Beide kinderen waren bang en waren het huis uit gevlucht. Toen de politie bij de woning kwam, troffen zij in de woning een agressieve man aan. De agenten betraden de woning om de situatie te bekijken.

De bewoner liep naar de trap en wilde niet met de agenten in gesprek. Hij schopte bovenaan de trap naar beneden waar op dat moment een agent stond. De agent kreeg hierdoor een trap in het gezicht en raakte oppervlakkig gewond. Hij deed aangifte tegen de verdachte.

Pepperspray
De man bleef agressief en werkte niet mee aan zijn aanhouding. Ondanks de inzet van pepperspray, bleef de man vol in het verzet gaan. Uiteindelijk werd de man in de boeien gezet en naar het politiebureau overgebracht.

De vrouw had geen medische zorg nodig. Voor de kinderen is een zorgmelding gemaakt bij Veilig Thuis.

Tom Oostra
Redactiecoördinator van Het Kontakt Land van Heusden & Altena en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @tomoostra op twitter >
Elke woensdag het Heusden en Altena per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }