Afbeelding

Rijswijker gewond na zware mishandeling in Nederhemert

112 1.217 keer gelezen

NEDERHEMERT • De politie doet onderzoek na een zware mishandeling in de nacht van vrijdag op zaterdag in Nederhemert. Hierbij raakte een 23-jarige man uit Rijswijk gewond.

Agenten waren rond 01:30 uur op een festivalterrein aan de Nieuwstraat in verband met een aantal opstootjes. Deze konden snel in de kiem worden gesmoord. Terwijl de agenten daar waren, kregen zij te horen dat er even daarvoor ook een vechtpartij was geweest waarbij iemand zwaargewond zou zijn geraakt. Deze man, een 23-jarige man uit Rijswijk (NB), was inmiddels naar het ziekenhuis gebracht.

Het slachtoffer bleek door een man een aantal keer dusdanig hard op zijn gezicht te zijn geslagen dat hij onder andere meerdere botbreuken opliep. Hij is opgenomen in het ziekenhuis en moest worden geopereerd.

Aangezien het op dit moment nog onduidelijk is wat er precies is gebeurd, wil de politie in contact komen met getuigen of mensen die informatie hebben over deze mishandeling. Zij worden verzocht te bellen met 0900-8844 of door een privébericht naar Facebook Politie Zaltbommel te sturen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 2 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden