SKV doet zichzelf tekort

Sport 56 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft zaterdag tegen TOGO in Goes een 14-12 nederlaag geleden.

Verdedigend bleek al snel dat de zaken goed op orde waren. In aanvallend opzicht was het met name in de eerste helft wat moeizaam. De passing was onnauwkeurig en het baltempo aan de trage kant. In tegenstelling tot veel andere verenigingen speelt TOGO nog op een groot veld en dit vroeg behoorlijk wat van het aanpassingsvermogen van de Sleeuwijkse equipe.

Er werd gerust met een 9-6 stand. In de rust werd het verdedigende plan nog een keer tegen het licht gehouden en aangepast. Dit wierp zijn vruchten af: TOGO wist in de tweede helft slechts vijf keer te scoren. Een laatste offensief werd ingeluid met het inbrengen van Duijzer en Drost en met hen in de ploeg werd het verschil verkleind tot twee doelpunten. Met een 14-12 uitslag en de overtuiging dat meer haalbaar was geweest werd de terugreis aangevangen.

Zaterdag staat op sportpark De Roef om 15.30 uur de wedstrijd tegen lijstaanvoerder KVK op het programma.

Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 35 minuten geleden
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21