SKV imponeert en wint

Sportt 71 keer gelezen

SLEEUWIJK • SKV heeft zaterdag twee zwaar bevochten punten uit het vuur gesleept in het topduel met Stormvogels.

In West-Kapelle werd het 11-12. De rust werd nog ingegaan met een 5-4 stand, maar na de thee maakte de Sleeuwijkers indruk. Het schotpercentage lag in het eerste aanvalsvak in de tweede helft erg hoog en dit gaf SKV het geloof dat een verrassing mogelijk was. Het verschil tussen beide ploegen liep op tot drie doelpunten en enkele minuten voor tijd stond er een 9-12 stand op het scorebord.

Stuiptrekking
Er volgde nog een laatste stuiptrekking van Stormvogels, waardoor de laatste minuut toch nog spannend werd. Cristhel Duijzer viel in de eindfase in en deelde in de feestvreugde: 11-12.

• Afbeelding ter illustratie.
Veerdienst Biesbosch enkele weken uit de vaart na aanvaring met binnenvaartschip Nieuws 17 apr, 10:53
• Meerdere 'Wikkers' wisten prijzen te winnen.
Turnsters van W.I.K. in Wijk en Aalburg worden regiokampioen én seizoenskampioen Sport 16 apr, 15:57
• Archieffoto van Virtus.
Virtus wint in Nieuw-Lekkerland en kan zaterdag kampioen van de tweede divisie worden Sport 16 apr, 14:57