Afbeelding

Topweekend voor PSV De Nieuwe Roef

Sport 130 keer gelezen

SLEEUWIJK • De paardenequipe van PSV De Nieuwe Roef uit Sleeuwijk, klasse M/Z, is zondag in Oud-Beijerland op de eerste plaats geëindigd in de Herfstmeeting van Kring Oost, Maas en Merwede. Op zaterdag werd de pony-equipe al derde in Sliedrecht tijdens de Herfstmeeting pony's.

De paardenequipe werd gevormd door Marjolein Brouwer met haar paard Escada, Timna Zwets met haar paard Monte Carlo, Iris Bos met haar paard Ian en Candice Mans met haar paard Arvinda. Marjolein startte in de klasse M2 en werd daar met de super score van 218 punten eerste. De andere drie combinaties startten in de klasse M1 en Timna werd daar eerste met maar liefst 206.5 punten.

In totaal was de equipe goed voor een eerste plaats in het deelnemers veld van dertien verenigingen. Hiermee mochten ze ook de wisselbeker in ontvangst nemen en is het de beurt aan PSV De Nieuwe Roef om de Herfstmeeting volgend jaar te organiseren.

De pony-equipe bestond uit Willemijn Heemskerk met haar pony Friso (klasse B), Iris van Vliet met haar pony Double Inn (klasse L2), Carmen van Delden met haar pony Keizerskroon Avelon (klasse L2) en Naomi de Graaf met haar pony Orchid's Jocintha (klasse Z1). Willemijn behaalde een topscore van 206.5 punten en behaalde daarmee een individuele derde prijs. Iris werd eerste met 199 punten en vlak daar achter werd Carmen tweede met 195.5 punten.

In een deelnemersveld van elf verenigingen eindigde deze groep dan ook op een derde plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Workshop veilig online bankieren bij Van der Straaten Verzekeringen: 'Bescherm jouw geld en jezelf' Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Grote brand legt woonhuis in Dussen in as: bewoners en hond ongedeerd 112 18 apr, 08:41
Afbeelding
Grote controle bedrijfspanden in Altena: illegale bewoning en illegaal vuurwerk aangetroffen 112 17 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden