Afbeelding

SKV vergeet zichzelf te belonen

Sport 160 keer gelezen

SLEEUWIJK • Na een overtuigend kampioenschap vorig seizoen heeft SKV zaterdag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen niet in winst weten om te zetten.

Tegenstander was het ervaren Good Luck, dat al jaren in de derde klasse acteert. SKV gaf heel goed partij en had bij vlagen het betere van het spel, maar begon krampachtig en gespannen aan de wedstrijd. Pas na de 3-0 van Good Luck kwamen de Sleeuwijkers los en schudden ze de schroom van zich af. Er werden mooie lange aanvallen gespeeld en de aansluiting met Good Luck werd weer gevonden.

Vooral het eerste aanvalsvak - met van der Zouwen, Nauta, Delleman en Joost de Jong - speelde mooi dynamisch korfbal met veel beweging. Ook verdedigend stonden zij hun mannetje, waardoor het andere vak, waar van Weelden weer heerste in de paalzone, alle tijd kreeg om aan te vallen. In de periode voor rust wist Good Luck nog wel een gaatje van vier punten te slaan, maar Scherff bracht met een ver schot in het fluitsignaal de marge weer terug tot drie.

SKV knokte zich terug in de wedstrijd en met een prachtig schotje achter de korf scoorde Delleman de 11-10, waardoor de aansluiting weer was gevonden. De marge bleef tot 5 minuten voor tijd echter voortdurend een of twee doelpunten. Cristhel Duijzer werd ingebracht voor Delleman en met haar eerste schot bracht zij de stand op 13-13. Good Luck scoorde vervolgens vlak voor de tijd de 14-13, waardoor SKV geen punten overhield aan deze wedstrijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Afbeelding ter illustratie.
Trainer van Rico Verhoeven komt naar Sportcentrum Hank, dat dit jaar 25 jaar bestaat Nieuws 21 uur geleden
• Katja en Raïsa na de prijsuitreiking.
Goede opmaat voor Olympische Spelen: Raïsa Schoon uit Werkendam wint zilver in Mexico Sport 23 uur geleden
• Badmeester André haalde een nat pak.
Vernieuwd bad in zwembad Werkina geopend: badmeester André haalt opnieuw een nat pak Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden