Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Carmen Duijts, Zara Gambier en Nela Lewkowicz.
• Carmen Duijts, Zara Gambier en Nela Lewkowicz. (Foto: aangeleverd)

Vijf medailles voor Argos in Kesteren

  •   138 keer gelezen   Sport

ZALTBOMMEL/KESTEREN • Acht turnsters van GTV Argos reisden zaterdag af vanuit Zaltbommel naar Kesteren voor hun tweede voorwedstrijd. Vijf van hen kwamen met een medaille terug.

In de eerste wedstrijd turnden Yente Versteeg en Sarah van Maaren, pupil 1 D2, beide naar de top 10. Yente eindigde op de zevende plaats en Sarah kreeg het brons omgehangen voor haar vijfde plaats. 

Twee derde plaatsen
Vervolgens kwamen Ylaisa Gambier en Anne Juul Schalk uit in de jeugd 1 D3-categorie. In de andere baan turnden Lisa Spijkerman en Nourhen Kaaouass, beide pupil 2 D2. Anne Juul en Nourhen eindigden beiden op een achtste plaats en Lisa en Ylaisa mochten beiden het podium beklimmen voor hun derde plaats. 

Brons en goud
In de laatste wedstrijd mochten Nela Lewkowicz en Zara Gambier in de instap D3-categorie hun turnkunsten laten zien. In de andere baan turnde Carmen Duijts als Pupil 1 D3. Zara eindigde op de zevende plaats, Carmen kreeg het brons omgehangen en Nela mocht het hoogste podium beklimmen om de gouden medaille in ontvangst te nemen. 

Voor deze turnsters zijn de voorwedstrijden voorbij. Zij mogen zich nu klaar gaan maken voor eventuele finales. 
 

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }