• De heren van Ardito U20 zijn goed op dreef. Foto: aangeleverd

Ardito-heren beginnen het jaar met winst

Sport 65 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Zaterdag ging de competitie weer van start voor de dames en heren U20 van Ardito. De heren speelden tegen Bladel.

Ondanks blessures van enkele key players, gingen de Bommelaren voortvarend van start. De eerste kwart eindigde met zeven punten voorsprong.

Bladel kon heel de wedstrijd geen vuist maken. De heren speelden deze match geconsolideerd uit. Eindstand 40-72.

Dames
De dames moesten naar Zeeland, Oost-Souburg. De tegenstander staat tweede, dus van tevoren was bekend dat het een lastige wedstrijd zou worden.

Na het eerste kwart was de achterstand negen punten. De dames gingen over op een zoneverdediging, waardoor de wedstrijd spannender werd. Ardito kwam nog terug tot zes punten, maar uiteindelijk ging de winst naar de dames van Souburg. Eindstand 60-46.