Heerewaarden ontvangt geldprijs uit handen van René van der Gijp

Sport 494 keer gelezen

HEEREWAARDEN • Een afvaardiging van Heerewaarden heeft een geldprijs van bijna 4000 euro uit handen van René van der Gijp in ontvangst genomen.

Dat gebeurde tijdens de uitzending van het televisieprogramma Veronica Inside, waarvan Van der Gijp één van de vaste gezichten is. Samen met presentator Wilfred Genee en Johan Derksen nam hij iedere week tot de winterstop deel aan het Toto-spel: het voorspellen van het resultaat van een drietal wedstrijden en welke club het eerste doelpunt scoort in één van die wedstrijden. Met de goede voorspellingen bouwden ze alle drie een saldo in euro's op.

Van der Gijp wist dankzij zijn voorspellingen in de laatste speelronde van de eerste seizoenshelft Derksen te passeren en zo de onderlinge concurrentiestrijd te winnen. Dat leverde Heerewaarden een prijzenbedrag van €3937,80 op. Dat geld wordt besteed aan nieuwe dug-outs, die de huidige zelfgemaakte dug-outs moeten gaan vervangen.

De prijs is een mooie opsteker voor de vereniging die volgend jaar zijn tachtigjarige bestaan viert en ter gelegenheid daarvan hoopt een eerste elftal te kunnen inschrijven. Dit seizoen is het standaardteam immers in de zesde klasse terug te vinden, waarin het de strijd aanbindt met onder andere Emplina 9, OJC Rosmalen 11 en Wilhelmina 5.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Winnifred Bouwman in de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland.
Winnifred Bouwman neemt na 33 jaar afscheid van de bibliotheek in Nieuw-Lekkerland Nieuws 6 uur geleden
• De biologisch geteelde planten vonden gretig aftrek.
Arkelse plantjesmarkt brengt 700 euro op voor Stichting Nimba Nieuws 7 uur geleden
• Het AWM-peloton slingert zich langs de Ammerse molens.
Column AWM: polderkoers live (te) volgen Sport 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden