• De tocht gaat grotendeels over de dijken.
• De tocht gaat grotendeels over de dijken. Foto: aangeleverd

'Dijk van een tocht' nu ook voor wandelaars

Sport 175 keer gelezen

AMMERZODEN • De jaarlijks terugkerende recreatieve fietstoertocht georganiseerd door WTC de Roode Leeuw wordt dit jaar uitgebreid met een wandeltocht.

Dit jaar vindt 'Dijk van een tocht' plaats op zondag 6 oktober. De fietsers kunnen kiezen uit veertig, tachtig of 120 kilometer over de mooie dijken in de regio. De wandelaars hebben ook drie opties: vier, acht of twaalf kilometer.

De inschrijving begint om 8:30 uur bij partycentrum De Weesboom. Daar is ook de start en finish van de tocht. Voor de leden van de NTFU is er een korting op het inschrijfgeld.

Koffie
De organisatie heeft ervoor gezorgd dat de fietsers en wandelaars niks tekort komen. Voor iedere deelnemer is er een kopje koffie vooraf en bij terugkomst staat er weer een kopje koffie klaar met een lekker stukje gebak erbij. Voor de fietsers is er een bewaakte fietsenstalling en fietspomp aanwezig. Tevens zijn er verzorgingsposten en toiletten voorhanden.

Voor degene die na de tocht nog even willen blijven hangen is er ook een mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen in De Weesboom. Voor een ieder die meer informatie wil kan er een bezoek gebracht wordt op de website, daar kan men ook al een voorinschrijving doen: www.wtcderoodeleeuw.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden