• De groep van GTV Argos kende een gevarieerde leeftijdsopbouw.
• De groep van GTV Argos kende een gevarieerde leeftijdsopbouw. Foto: aangeleverd

GTV Argos derde tijdens Gym4Life Challenge

Sport 148 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Op 31 mei en 1 juni deed een deel van de selectie van GTV Argos uit Zaltbommel mee aan een demowedstrijd tijdens een internationaal toernooi in 's-Hertogenbosch. Argos behoorde bij de beste groepen, terwijl ze maar één uur in de week trainen én niet beschikken over een turnvloer.

Er waren acht groepen uit heel Nederland die zich weken of zelfs maanden hadden voorbereid op deze wedstrijd. Een jury gaf punten voor originaliteit, niveau van elementen en amusementswaarde. De Zaltbommelse turnsters mochten een mooie beker in ontvangst nemen voor de derde plaats.

Michael Jackson
Met hun demo lieten zij een spel zien tussen de criminelen (de turnsters) en de politie (dansers) op muziek van Michael Jackson. In de demo was het verplicht verschillende elementen toe te voegen, zoals grondacrobatiek, dans, turnen en balansacrobatiek.

Publieksfavoriet
GTV Argos was publieksfavoriet, mede door de variatie van leeftijd in de groep. De jongste turnster is namelijk pas 7 jaar en de oudste 20 jaar.

Op 22 juni zal de selectie dezelfde demo nog een keer laten zien tijdens de show van GTV Argos. Ticketverkoop start in de week van 3 juni. Voor meer informatie kunt u de website van GTV Argos of de facebookpagina van GTV Argos bezoeken. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden