• Carlos en Soraya wonnen ieder in hun eigen categorie. Achter hen de fietscrossbaan. Foto: aangeleverd

Twee Brabantse titels voor BMX Van Hees

Sport 124 keer gelezen

AMMERZODEN/ZALTBOMMEL • In Ammerzoden werd op 25 mei het open Brabantse Kampioenschap BMX verreden.

Soraya en Carlos van Hees uit Zaltbommel reden een sterke wedstrijd en plaatste zich beiden voor de finale.

Soraya reed in de finale bij de ladies 16+ naar de winst toe en pakte hiermee haar vierde overwinning van dit seizoen. Carlos had in de finale bij de Boys van 16/17 jaar kopstart en gaf dit niet meer af. Zo reed ook hij naar de Brabantse titel. Die werd vergeven in het Gelderse Ammerzoden, omdat er in Brabant niet veel geschikte accommodaties zijn voor deze wedstrijd.

Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23