• Eva van de Werken, Isabel Spiering en Daniëlle de Keizer.
• Eva van de Werken, Isabel Spiering en Daniëlle de Keizer. Foto: aangeleverd

Hamarithi-turnsters naar districtsfinale

Sport 109 keer gelezen

AALST • Drie turnsters van Hamarithi kwamen zaterdag in actie tijdens de regiofinale in Amersfoort. Twee van hen plaatsten zich voor de districtsfinale.

Eva van de Werken en Isabel Spiering (instap D1) hadden zich ruim geplaatst voor deze wedstrijd. Afgelopen jaren hebben ze al veel wedstrijdervaring op kunnen doen waardoor ze nu met zelfvertrouwen op de wedstrijdvloer staan.

Zesde en twaalfde
Ook deze wedstrijd turnden Eva en Isabel stabiel zonder hele grote fouten. Eva blonk vooral uit op vloer waar ze de vierde score haalde (13,750). Allround eindigde zij met 52,700 op een zesde plaats. Isabel eindigde met 51,742 op een twaalfde plaats. Beiden hebben zich geplaatst voor de districtsfinale, de hoogst haalbare finale voor dit niveau.

Concurrentie
In de groep van Daniëlle de Keizer was de concurrentie sterk. Haar hoogste cijfer was op sprong, daar maakte ze een keurige overslag over de kast en haalden een 13.000. Balk en brug turnde zij ook netjes. Op vloer liet de turnster, die aan het eind van dit seizoen stopt, wat punten liggen door foutjes. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden