• Emma werd tweede in Amersfoort.
• Emma werd tweede in Amersfoort. Foto: aangeleverd

Turnsters Argos stromen door naar regiokampioenschap

Sport 107 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Emma Wonnink en Eline Ketelaars van GTV Argos namen zaterdag met succes deel aan het regiokampioenschap voor divisie 4 en 5 in Amersfoort.

Emma Wonnink (divisie 5) en Eline Ketelaars (divisie 4) begonnen beide op balk, waar Emma op de balk bleef staan ondanks wat wiebels. Eline moest de balk helaas verlaten, maar heeft een hele strakke oefening geturnd. Na balk mochten de meiden naar vloer, waar er twee mooie oefeningen geturnd werden. Emma haalde hier een derde plaats.

Bij het derde toestel sprong hebben Emma en Eline allebei een mooie half in half uit laten zien, wat resulteerde in mooie scores. Ook op brug hebben de meiden beide een mooie oefening laten zien met een hoge salto af. Helaas had Eline wat problemen met de solendraai, maar dit heeft ze mooi opgelost zonder te vallen. 

Zilver voor Emma
Eline is met een score van 40.767 op een dertiende plaats geëindigd, wat betekent dat ze over twee weken de regiofinale in Amsterdam mag turnen. Emma mocht ze zilveren medaille in ontvangst nemen met een score van 44.217 en ook zij mag over twee weken aantreden in Amsterdam.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden