Zes Zes: sportief en muzikaal evenement tegen kanker in Ammerzoden

  •   187 keer gelezen   Sport

AMMERZODEN • De Zes Zes heeft dit jaar naast het sportieve aspect ook een muzikaal dagprogramma. Komende zaterdag (18 mei) zijn er optredens op het buitenterras van de Sacred Heart Pub in Ammerzoden.

In de middag maakt Koelcell muziek en 's avonds is er een optreden van The Screamers. Koelcell is een akoestische coverband die aan ieder nummer een eigen sausje toevoegt. The Screamers speelt stevige rock and roll-muziek van de vijftig tot tachtig, maar ook een aantal Nederlandstalige popnummers uit de jaren negentig.

Terras vol met publiek
De organisatie van de Zes Zes wil op deze manier het terras vol krijgen om de wandelaars en fietsers van de Zes Zes een hart onder de riem te steken en om na afloop te proosten op de mooie prestaties van die dag.

Zes keer zes of zestig km
Dit jaar is de zevende keer dat wielrenners weer gaan strijden om een afstand te fietsen van 360 km op een dag. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om één of meer ronden van 60 km te rijden. En naast het wielrennen is er dit jaar ook weer een wandeltocht waarbij er de mogelijk is om één tot zes ronden van zes kilometer te wandelen. Al met al een mooie dag waar vele sportievelingen zich weer gaan inzetten om te strijden tegen kanker.

Inschrijven kan zaterdag ter plaatse. De fietsers kunnen starten vanaf 7:00 uur, de wandelaars vanaf 7:30 uur. Voor meer informatie over het wandelen en het dagprogramma, zie: www.teammaasdriel.nl. Wielrenners kunnen zich aanmelden op www.zeszes.nl.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }