Afbeelding

Rotac'82 zakt verder weg

Sport 31 keer gelezen

ROSSUM • Het eerste team van tafeltennisvereniging Rotac'82 heeft niet veel kans meer om zich te handhaven in de tweede klasse.

Afgelopen week speelden alle teams uit, team 1 mocht de kansen beproeven tegen het eerste van Kruiskamp 81 uit 's-Hertogenbosch.

Marcel Wijgerse, Antoinette Lacet en Nelson Cheung moeten alle kansen nu aangrijpen om dit seizoen in de tweede klasse te kunnen blijven. Helaas hebben de afgelopen twee weken de resultaten daartoe niet meegeholpen.

Zware avond
Ook vrijdag was het een zware avond. De directe concurrent Kruiskamp speelde erg sterk. Hoewel voor veel partijen een extra set nodig was om tot beslissing te kunnen komen, wisten de Rossumse spelers slechts twee partijen te winnen. Alleen Marcel en Antoinette wonnen ieder één van de enkelpartijen.  

Vorige week bood de puntenverdeling in de poule nog hoop voor een wat hogere plaats, maar aan de vooravond van de laatste wedstrijd van dit seizoen lijken de kansen erg klein voor het eerste team. 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden