Afbeelding

Eerste uitwinst voor handbaldames Bommelerwaard

Sport 95 keer gelezen

ZALTBOMMEL/BREUKELEN • Na twee overwinningen thuis behaald te hebben brak zondag de laatste wedstrijd van het seizoen aan voor de dames van Handbalvereniging Bommelerwaard. Uit in Breukelen tegen Nijenrodes Dames 2.

In tegenstelling tot voorgaande wedstrijden werd er door de dames uit de Bommelerwaard minder sterk aan de wedstrijd begonnen. Maar gelukkig kon al snel de 3-0 achterstand omgebogen worden tot een ruststand van 6-8 in het voordeel van HVB.

In de tweede helft werd de gevreesde aanvalsvariant van Nijenrodes doorzien en werd hieruit niet meer gescoord. De penalty die gestopt werd door HVB-keeper Margot Keijnemans was het startsein voor het binnenhalen van de eerste uit-overwinning en de tweede overwinning op rij.

Doelstelling behaald
Daarmee is de doelstelling die het team aan het begin van het seizoen stelde voor het eerste seizoen handbal in de Bommelerwaard, het behalen van één overwinning, ruim overschreden met in totaal drie winstpartijen. En is het eerste seizoen met een goed gevoel afgesloten. 

Dames en heren welkom
Het wedstrijdseizoen is ten einde maar ook de komende tijd zullen de dames blijven trainen en aan toernooien mee gaan doen. Sportievelingen die naar aanleiding van de gezelligheid en de behaalde resultaten enthousiast zijn geworden, zijn van harte welkom om eens kennis te maken met handbal. De dames maar ook de heren trainen op woensdag van 20:00-21:30 uur in sporthal De Ring in Zaltbommel. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden