Volleybalheren Aalst winnen in Den Dungen

Sport 58 keer gelezen

DEN DUNGEN/AALST • De heren van Podarwic wonnen vrijdag met 3-1 van HLB van Daal Hs4.

Tijdens de eerste set bleek al snel dat de tegenstander een ploeg had om de aandacht niet tegen te laten verslappen. Door degelijk spel aan de kant van de mannen uit Aalst werd deze set echter 25-22 gewonnen.

Dicht op de hielen
In de tweede set was het wedstrijdbeeld veel van hetzelfde en bleef HLB dicht op de hielen van Podarwic. Door prima aanvallende Adam Maczka en Marius Vos op de buitenposities werden de punten gescoord en ook deze set gewonnen met 25-21.

De derde set begon Podarwic slordig, al snel keken de heren tegen acht punten achterstand aan. Ondanks pogingen om deze weer in te lopen bleef dit gat in stand en werd de set 25-17 verloren.

Scherp
Na de kater van de derde set werd de vierde set weer scherp begonnen. Met goed geconcentreerd spel en onder andere uitstekende services van Jesse van Wendel werd de voorsprong al snel uitgebouwd naar 19-13. Daar stokte de motor van Podarwic echter en werd het nog spannend tot zelfs 24-25 achterstand. De heren herpakten zich echter net op tijd en wisten de set met 28-26 af te ronden.

Vooruitblik
Zaterdag (9 februari) in Aalst staat de wedstrijd tegen WHV Hs2 op het programma. Dit heeft alles in zich om een leuke wedstrijd te worden aangezien Podarwic nog iets recht te zetten heeft na de vorige confrontatie.

Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23