Afbeelding
Foto: Patrick Röpcke

Dames Podarwic verslaan Sliedrecht

Sport 92 keer gelezen

SLIEDRECHT/AALST • De vrouwen van volleybalclub Podarwic uit Aalst speelden zaterdag in en tegen Sliedrecht.

De sfeer zat er meteen goed in op de verjaardag van Romy van der Velden, die in de eerste set een mooie set-up kon geven en lekker kon variëren dankzij de goede verdediging van Irene Verbree. Melissa Biesheuvel en Naima den Dekker sloegen er weer lekker op los waardoor de puntjes binnen liepen: 16-25.

Goede verdediging en sterk blok
De tweede set verliep ook goed voor Podarwic. Met de goede verdediging van Mirthe van Veen konden de speelsters de bal weer goed opzetten, Hannah Smits en Berber van Driel sloegen nog even vol op de bal. Soms kwam de bal snel terug maar dan zat Dewi Vermeulen daar met haar sterke blok. De set eindigde met 14-25.

Peptalk
De derde set verliep iets minder soepel aan de kant van Aalst. Na tips en een peptalk van coaches Andries en Jan pakten de dames toch de set met 19-25. Die motor bleef draaien in de vierde set: 17-25.

Vooruitblik
Donderdag (7 februari) om 20:00 uur wordt in Aalst de wedstrijd tegen Serve'68 ingehaald en zaterdag spelen de dames ook thuis, tegen WHV. "We gaan proberen om alle punten in Aalst te houden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden