Afbeelding

Vijfpunter voor dames Podarwic

Sport 59 keer gelezen

AALST • De dames van Podarwic hebben afgelopen weekend de volle buit meegenomen uit Vught, waar ze speelden tegen VVC-Vught.

Waar de dames van Podarwic vorige week zaterdag juist heel sterk uit de startblokken kwamen, waren het nu zogenoemde dieseltjes. Set 1 verliep de hele set door erg moeizaam, maar door als team te werken werd de set toch binnen gesleept. Het werd 19-25. In set 2 liep het tot 19-19 gelijk op, daarna kwam Podarwic los. Berber van Driel en Mirthe van Veen scoorden mooie punten met hun aanval. De dames wisten de set te winnen met 21-25.

In set 3 liet Podarwic zien waarom ze bovenaan staan. Romy van der Velden begon de set met een sterke service, welke daarna door Melissa Biesheuvel werd voortgezet. Ballen die terug kwamen werden keurig gepast, opzet en afgemaakt. Deze set eindigde dan ook in 5-25. Ook in set 4 pakte de dames door. Vooral Naïma den Dekker en 'nieuwe midden' Hannah Smits waren erg scherp aan het net, maar ook onze Libero Irene Verbree haalde de ballen goed van de grond. De set werd gewonnen met 17-25. Dit weekend wacht Jola dames 2.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden