Afbeelding

Drie keer brons voor GTV Argos

Sport 140 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Acht turnsters van GTV Argos hebben deelgenomen aan de tweede voorwedstrijd in Culemborg. Drie meiden namen een bronzen medaille naar Zaltbommel.

Sanne Bron (instap N3) mocht in de eerste wedstrijd starten en in het eindklassement eindigde ze net naast het podium, een vierde plaats. In de tweede wedstrijd waren Charline Chen en Nessa Pelle (pupil 2 D1) aan de beurt. Charline begon de wedstrijd wat onzeker met een val op balk en vloer. Op brug herpakte ze zich weer goed en hier haalde ze zelfs een tweede plaats. Op brug was Nessa de beste turnster op haar niveau. Nessa kwam uiteindelijk op een zesde plaats uit en Charline werd zestiende.

Amy van Katwijk, Fedde Vredenburg, Ilona Verbeek en Loïs Raymann (pupil 1 D1) begonnen in wedstrijd drie op sprong. Ze hadden allemaal vier nette sprongen. Ilona werd zelfs tweede op dit toestel. Daarna moesten de meiden naar de brug. Loïs viel met ophurken. Omdat haar voeten de rekstok niet hebben geraakt, kostte dit haar twee extra aftrekpunten. Amy werd tweede op dit toestel en Fedde vierde. Alle meiden turnden een keurige balkoefening. Ilona viel alleen wel met de radslag. Ondanks haar val van balk kreeg Ilona toch het brons om gehangen. Ook Amy kreeg een bronzen medaille voor de vierde plaats. Fedde eindigde net naast het podium (vijfde) en Loïs werd knap tiende.

Eline Ketelaars (Senior D) turnde in de laatste wedstrijd van deze dag. Eline moest beginnen op de balk. Met een paar grote wiebels en een val was dit een hele vooruitgang t.o.v. de vorige wedstrijd. Op vloer werd Eline vierde en op brug zelfs eerste. Eline mocht zo de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden