Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• De dames van Podarwic vierden de winst bij de Mac.
• De dames van Podarwic vierden de winst bij de Mac. (Foto: aangeleverd)

Podarwic-dames nemen weer alle punten mee naar Aalst

  •   94 keer gelezen   Sport

GOIRLE/AALST • De volleybaldames van het eerste van Podarwic reisden zaterdag naar Goirle om daar te spelen tegen Dunamis dames 2. Podarwic heeft tot nu toe alles gewonnen en wil dit graag zo houden.  

De eerste set begonnen de dames van Podarwic erg sterk en liepen ze gelijk uit naar een 6-1 voorsprong. Echter hadden ze moeite om deze voorsprong vast te houden. Er werden veel fouten gemaakt en Dunamis kon daardoor terugkomen in de wedstrijd. Het was tot het einde erg spannend, maar Podarwic trok aan het langste eind en won de set met 23-25.

Eventjes anders
Set 2 moest toch eventjes anders. Er moest wat meer gas gegeven worden om Dunamis onder druk te houden. Deze set werd er goed gevolleybald: 15-25. De altijd lastige derde set begon zoals de tweede was geëindigd: sterk en zelfverzekerd. Dat bleef tot het eind zo, met hetzelfde resultaat: 15-25.

Goed samenwerken
De laatste set: de kers op de taart. De vijf punten moesten mee naar Aalst en iedereen deed er alles aan om dit te laten gebeuren. Een goede samenwerking pakte uit in een 17-25 setwinst voor Podarwic. 

McDonald's
"Dunamis heeft het ons zeker niet makkelijk gemaakt, maar ook deze keer konden wij ons eigen spel laten zien. Als 'cadeautje' hebben we onszelf getrakteerd op de McDonald's", sluit het Aalster team af.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK