• De dames van Podarwic vierden de winst bij de Mac.
• De dames van Podarwic vierden de winst bij de Mac. Foto: aangeleverd

Podarwic-dames nemen weer alle punten mee naar Aalst

Sport 178 keer gelezen

GOIRLE/AALST • De volleybaldames van het eerste van Podarwic reisden zaterdag naar Goirle om daar te spelen tegen Dunamis dames 2. Podarwic heeft tot nu toe alles gewonnen en wil dit graag zo houden.  

De eerste set begonnen de dames van Podarwic erg sterk en liepen ze gelijk uit naar een 6-1 voorsprong. Echter hadden ze moeite om deze voorsprong vast te houden. Er werden veel fouten gemaakt en Dunamis kon daardoor terugkomen in de wedstrijd. Het was tot het einde erg spannend, maar Podarwic trok aan het langste eind en won de set met 23-25.

Eventjes anders
Set 2 moest toch eventjes anders. Er moest wat meer gas gegeven worden om Dunamis onder druk te houden. Deze set werd er goed gevolleybald: 15-25. De altijd lastige derde set begon zoals de tweede was geëindigd: sterk en zelfverzekerd. Dat bleef tot het eind zo, met hetzelfde resultaat: 15-25.

Goed samenwerken
De laatste set: de kers op de taart. De vijf punten moesten mee naar Aalst en iedereen deed er alles aan om dit te laten gebeuren. Een goede samenwerking pakte uit in een 17-25 setwinst voor Podarwic. 

McDonald's
"Dunamis heeft het ons zeker niet makkelijk gemaakt, maar ook deze keer konden wij ons eigen spel laten zien. Als 'cadeautje' hebben we onszelf getrakteerd op de McDonald's", sluit het Aalster team af.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden