Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard
• Chris was de beste van de 64 deelnemers.
• Chris was de beste van de 64 deelnemers. (Foto: aangeleverd)

Chris Korsten wint Hedels Paardje

  •   221 keer gelezen   Sport

HEDEL • Bij jeu de boulesvereniging Hatalle in Hedel is zaterdag het elfde Paardenmoppentoernooi gehouden onder prachtige omstandigheden.

Er waren 64 deelnemers die op de zeventien banen streden om de wisseltrofee: het Hedels Paardje. Er werden drie partijen gespeeld. Naast de wisseltrofee waren er ook prachtige prijzenpakketten waarbij de paardenmoppen natuurlijk niet ontbraken.

Winnaars
De eerste prijs werd gewonnen door een lid van Hatalle en wel Chris Korsten. Hij had drie gewonnen partijen met 28 pluspunten. Tweede werd Bets van Dungen, die ook al haar partijen won en 28 pluspunten noteerde. Op de derde plaats eindigde Janneke Malipaard met drie gewonnen potjes en 21 pluspunten.

Stichting Paardenmarkt
De vijf andere prijzen werden verloot onder de deelnemers. De prijzen werden uitgereikt door Daniel van den Berg en Adriaan van den Bogert van de Stichting Paardenmarkt. 

Veel bezoekers
De erwtensoep met roggebrood en spek ging er ook goed in. Het weer was dusdanig mooi dat er ook veel bezoekers een kijkje kwamen nemen, waaronder mogelijke nieuwe spelers van deze sport.

Janneke Boogaard
Redacteur van Het Kontakt Leerdam en Het Kontakt Bommelerwaard
Volg @jannekeboogaard op twitter >
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK