Logo hetkontakt.nl/bommelerwaard

Zevende editie zwem-4-daagse in De Kreek

  •   108 keer gelezen   Sport

KERKDRIEL • Zwemvereniging Kerkdriel organiseert in samenwerking met Optisport De Kreek voor de zevende keer de Nationale zwem-4-daagse.

Iedereen die in het bezit is van het A-diploma mag meedoen en niet alleen de kinderen maar ook de ouders en opa's en oma's worden door de organisatie uitgedaagd om mee te doen. Het is de bedoeling dat er op vier dagen een vastgestelde afstand wordt gezwommen.

Voor kinderen onder de 10 zijn dat 10 baantjes (250 meter) en voor alle andere deelnemers is het 20 banen (500 meter) per avond. Dat is mogelijk op dinsdag 25 en donderdag 27 september en dinsdag 2, donderdag 4 en zaterdag 6 oktober. Starten kan iedere avond van 17:00 tot 18:45 uur, zaterdag uitgezonderd, want dan is de laatste start om 17:15 uur en is er vanaf 17:30 uur als afsluiter het discozwemmen voor alle deelnemers.

Het is overigens verplicht om vier avonden mee te doen. deelnemers krijgen na afloop een medaille, ter herinnering aan de zwem-4-daagse. Inschrijven is mogelijk aan de kassa en via onderstaande website.

www.zwem4daagse.nl

Martin van Hemert
Elke woensdag het Bommelerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK