Afbeelding

Wielercompetitie veteranen in Brakel een succes

Sport 132 keer gelezen

BRAKEL • De wielercompetitie voor vijftigplussers in Brakel is een succes geworden, meldt WTC Maaswaal. Het weer varieerde van zeer heet tot veel regen.

Ondanks de zeer wisselende weertypes – tweemaal zeer hoge temperaturen en eenmaal veel regen – werden de wedstrijden redelijk goed bezocht.

Hans van Bavel
De laatste, regenachtige, wedstrijd werd bij de 69+-renners nagenoeg een kopie van de eerste twee wedstrijden met de nummers 1 t/m 3 op dezelfde plaatsen. Het was hier Hans van Bavel (Cuyk) die drie keer met de bloemen naar huis ging. Oud-prof Guus Zantingh (Uithoorn) en John Martin (Hoek van Holland) werden respectievelijk 2 en 3.

Bij de 60+ kon dit keer geen WTC Maaswaler winnen na overwinningen van Joop Kosters en Dirk Keijnemans. In de laatste wedstrijd was het Willem Hus (Voorburg) die solo won voor Piet Kralt (Rijnsburg). Het klassement over drie wedstrijden was een prooi voor Hans Lap (Hendrik Ido Ambacht) vóór Arie Blomberg (Kedichem).

De renners waren zeer tevreden en velen deden de toezegging graag in 2019 terug te komen, volgens organisator WTC Maaswaal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Controle op foutparkeren en het dragen van gordels in Meerkerk; ook acties in Ameide en Lexmond aangekondigd 112 19 apr, 10:07
Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden